Ποιοι είμαστε

Το iLoveTV ιδρύθηκε το 2013 από την συνεργασία δύο μεγάλων εταιριών στο χώρο της επικοινωνίας και της τηλεθέασης: τον Όμιλο Αττικών Εκδόσεων και τη Victory Media.


Ο Όμιλος Αττικών Εκδόσεων, ιδρύθηκε το 1994 και είναι σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους και πλέον δυναμικούς εκδοτικούς ομίλους στην Ελλάδα. Οι δραστηριότητές του ξεπερνούν τα όρια των εκδόσεων και της Ελλάδας, και εκτείνονται και σε άλλους τομείς. Στην Ελλάδα, ο Όμιλος εκδίδει 17 περιοδικά, με πιο γνωστά τα Harper’s Bazaar, Esquire, Madame Figaro, Τηλεθεατής και Τηλέραμα, 3 ραδιοφωνικούς σταθμούς, 4 portals και 9 websites.

Εκτός Ελλάδος έχει συνάψει στρατηγικές συμμαχίες με διεθνώς αναγνωρισμένους εκδοτικούς οίκους του εξωτερικού, όπως οι: Hearst S.A., Figaro S.A., Weider Publications S.A., Playboy Enterprises S.A., Future Network Plc και Ziff Davis Media Inc. Τον Οκτώβριο 2004 ο Όμιλος Mondadori, η μεγαλύτερη εκδοτική εταιρία περιοδικού Τύπου στην Ιταλία, αύξησε τη συνολική συμμετοχή του στις Αττικές Εκδόσεις.

Η πολιτική ανάπτυξης του Ομίλου Αττικών Εκδόσεων στοχεύει αφενός στην περαιτέρω ενίσχυση του ηγετικού ρόλου του στον χώρο των Μέσων Ενημέρωσης στην Ελλάδα, αφετέρου στη ραγδαία πλέον ανάπτυξη από κοινού με τη Mondadori σε χώρες της Ανατολικής και Κεντρικής Ευρώπης.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Ομίλου Αττικών Εκδόσεων στη διεύθυνση www.atticamediagroup.gr.

 


H Victory Media Α.Ε. ιδρύθηκε με τη σημερινή της νομική μορφή το 2002, με σκοπό την παραγωγή και διάθεση DVD και μουσικών CD στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Σε αυτά αποτυπώνονται μεγάλες στιγμές του αθλητισμού, της μουσικής και του κινηματογράφου.

Μεταξύ άλλων, η Victory Media Α.Ε. σε συνεργασία με την ΔΟΕ και την IPC ανέλαβε την έκδοση και κυκλοφορία των επίσημων DVD των Ολυμπιακών Αγώνων 2004 και των Παραολυμπιακών Αγώνων 2004. Επίσης, κυκλοφόρησε με την άδεια της FIBA τα επίσημα DVD του Ευρωπαϊκού Μπάσκετ Ανδρών 2005 στο Βελιγράδι με πρωταθλήτρια την Εθνική Ομάδα Ελλάδος.

Η Victory Media Α.Ε. έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα προβολής και διάθεσης μέσω DVD πολλών δημοφιλών και ποιοτικών τηλεοπτικών σειρών της Τουρκίας, δημιουργώντας μια νέα τάση στο χώρο της τηλεθέασης στην Ελλάδα. Οι περισσότερες από τις σειρές αυτές θα είναι διαθέσιμές μέσω του ILOVETV.

Επιπλέον, διαθέτει πλούσιο δισκογραφικό κατάλογο με τα πιο γνωστά και διαχρονικά ελληνικά τραγούδια, ενώ διαθέτει και τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη διάθεση σε ολόκληρο τον κόσμο σπάνιων ηχογραφήσεων της μεγάλης ντίβας της Όπερας Μαρίας Κάλλας.

Τα προϊόντα της Victory Media Α.Ε. διατίθενται με απευθείας πώληση (direct selling), σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οργανισμούς, ή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρίας (e-shop) στην ιστοσελίδα της www.victorymedia.gr. Η εταιρία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην υποστήριξη των πελατών της (aftersales support), σε μια προσπάθεια να παρέχει ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες.


Η τεχνολογική υποδομή σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την NEMO|ONLINE|, εταιρία με πολυετή εμπειρία στην ανάπτυξη υπηρεσιών διαδικτύου.

Για τις δραστηριότητες της NEMO|ONLINE|, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.nemoonline.gr.

Leave a Reply