ΧΑΛΙΤ ΕΡΓΚΕΝΤΣ-ΤΟΥΜΠΑ ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟΥΣΤΟΥΝ: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!

Tuba Halit 6.1bΔύο από τα πιο δυνατά ονόματα της Τουρκίας ενώνουν τις δυνάμεις τους στον κινηματογράφο και μάλιστα σε μια μεγάλη παραγωγή, που απευθύνεται στη διεθνή αγορά. Πρόκειται για τον Χαλίτ Εργκέντς και την Τουμπά Μπουγιουκουστούν που θα κρατήσουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη νέα ταινία του διάσημου Τούρκου σκηνοθέτη Φερζάν Οζπετέκ.

Αρχικά είχε κλείσει η Τουμπά Μπουγιουκουστούν για τη συγκεκριμένη ταινία με συμπρωταγωνιστή τον Μάτ Ντίλον, ο οποίος όμως δεν τα βρήκε τελικά με το σκηνοθέτη κι έτσι απευθύνθηκε στον Χαλίτ Εργκέντς, που δέχτηκε με χαρά την πρόταση του. Τα γυρίσματα ξεκινούν το επόμενο διάστημα κι η ταινία προορίζεται για τη διεθνή αγορά.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν είναι διόλου απίθανο αυτό να είναι το εισιτήριο των δύο διάσημων ηθοποιών για να κάνουν καριέρα στο Χόλιγουντ. Είναι γνωστό ότι αυτό είναι ένα από τα μεγάλα όνειρα της Τουμπά Μπουγιουκουστούν, ενώ ο Χαλίτ Εργκέντς το είχε επιχειρήσει πριν ακόμη ξεκινήσει την καριέρα του στην Τουρκία.

Μπες | Δες τους αγαπημένους σου ηθοποιούς στις μεγάλες επιτυχίες της καριέρας τους “ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ” και “ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ!

iLoveTV Logo
…και καλή θέαση!
facebook
 Like us!
iTunesArtwork@2x small
Μπες | Δες τα trailers!