ΚΕΝΑΝ ΙΜΙΡΖΑΛΙΟΓΛΟΥ – ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ “KARADAYI”

Kenan 5.1Λίγο πριν μπει η νέα χρονιά ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου συναντήθηκε με τους συνεργάτες του από τη σειρά KARADAYI σε γνωστό στέκι της Κωνσταντινούπολης. Από την παρέα δεν έλειπε φυσικά η αγαπημένη του Σινέμ Κομπάλ, την οποία δεν αποχωρίζεται στιγμή.

Πέρασαν μαζί τρία ολόκληρα χρόνια στο πλατό του KARADAYI κι εκτός από συνεργάτες έγιναν και πολύ καλοί φίλοι. Έτσι ακόμη και τώρα που τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου καλεί συχνά τους παλιούς του συνεργάτες για φαγητό ή ποτό, προκειμένου να πουν τα νέα τους.

Το ραντεβού δόθηκε πριν λίγες μέρες σε μεγάλο εστιατόριο της Πόλης, όπου ξεσήκωσαν τον κόσμο  με τα γέλια και  τις φωνές τους. Αισθητή ήταν η απουσία της Μπεργκιουζάρ Κορέλ, αλλά απολύτως δικαιολογημένη, αφού βρίσκεται με την
οικογένεια της στη Γαλλία για διακοπές.

Kenan 5.1(a)Λέγεται μάλιστα ότι και ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου ετοιμάζεται για ταξίδι και μάλιστα ακόμη πιο μακρινό. Τούρκικα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι θα ταξιδέψει στο Χόλιγουντ, όπου θα έχει επαφές με κάποιους παραγωγούς. Ο ίδιος πάντως όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους απέφυγε να απαντήσει, τονίζοντας πως θα ανακοινώσει ο ίδιος τα επόμενα σχέδια του.

Μπες | Δες τον αγαπημένο σου ηθοποιό στη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία “KARADAYI!

iLoveTV Logo
…και καλή θέαση!
facebook
 Like us!
iTunesArtwork@2x small
Μπες | Δες τα trailers!