ΕΝΓΚΙΝ ΟΖΤΟΥΡΚ – ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΝΤΥΘΕΙ ΓΑΜΠΡΟΣ!

Engin 31Όλα δείχνουν ότι ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός ο Ενγκίν Οζτούρκ. Στη φωτογραφία που ανέβασε πρόσφατα στα social media ποζάρει μαζί με την οικογένεια του και την αγαπημένη του Ιντίλ Φιράτ. Έτσι δεν άργησαν να φουντώσουν οι φήμες που τους θέλουν αποφασισμένους να κάνουν το μεγάλο βήμα και μάλιστα σύντομα.

Το ζευγάρι είναι μαζί μόνο λίγους μήνες, φαίνεται όμως ότι ήταν αρκετοί για να καταλάβουν ότι είναι πλασμένος ο ένας για τον άλλον.

Engin 2 Engin 3Παρά το γεγονός ότι εκείνος ήταν πολύ προσεκτικός σε ότι έχει να κάνει με την προσωπική του ζωή, η σχέση του με την Ιντίλ Φιράτ δημοσιοποιήθηκε σχεδόν αμέσως, ενώ οι δύο τους δεν κρύφτηκαν ποτέ από τις κάμερες και τους φωτογράφους.

Αυτό και μόνο ήταν αρκετό για να αρχίσουν τα δημοσιεύματα που τους θέλουν αποφασισμένους να ζήσουν για πάντα μαζί. Με την ανάρτηση μάλιστα της συγκεκριμένης φωτογραφίας είναι σαν να επιβεβαίωσαν τις φήμες. Όλα δείχνουν δε, ότι η οικογένεια του, όχι μόνο έχει γνωρίσει την καλή του, αλλά διατηρεί μαζί της και πολύ καλές σχέσεις.

engin 32Μέχρι στιγμής πάντως, τόσο ο Ενγκίν Οζτούρκ όσο και η Ιντίλ Φιράτ, έχουν αποφύγει να κάνουν δηλώσεις για το συγκεκριμένο θέμα, τονίζοντας κάθε φορά που τους ρωτούν πως όταν έρθει η ώρα με το καλό θα το ανακοινώσουν οι ίδιοι.

Μπες | Δες το διάσημο ηθοποιό στη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία
ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ
!

iLoveTV Logo
…και καλή θέαση!
facebook
 Like us!
iTunesArtwork@2x small
Μπες | Δες τα trailers!