ΜΙΑ ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΝΧΑΤΑΝ – ΦΙΝΑΛΕ ΜΕ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ!

maid_finalΠέρασαν πολλά, ο έρωτας τους δοκιμάστηκε, έφτασε η ώρα όμως η Μαρίσα και ο Κριστόβαλ να ζήσουν το ‘happy end’. Μη χάσετε το φινάλε της μεγάλης λατινοαμερικάνικης επιτυχίας ΜΙΑ ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΝΧΑΤΑΝ!

O Στανισλάβ και η Σάρα κρατούν όμηρο τον Λάλο. Η Μαρίσα και ο Κριστόβαλ καταφέρνουν να μάθουν που βρίσκονται και πηγαίνουν να τον σώσουν. Μαζί τους είναι και ο Βίκτωρ, που έχει καταλάβει πια τα λάθη του και θέλει να επανορθώσει.

Ο Κριστόβαλ και ο Βίκτωρ επιχειρούν να εισβάλλουν στο σπίτι. Ο Στανισλάβ πυροβολεί και σκοτώνει τον Βίτολντ, ενώ η Καλίξτα είναι αυτή που σώζει τον Κριστόβαλ. Η Σάρα τελικά συλλαμβάνεται και ο Βίκτωρ αποφασίζει να μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης.

Η ζωή όλων αλλάζει προς το καλύτερο. Η Καλίξτα με τη βοήθεια του Όσκαρ συναντά μετά από χρόνια τα χαμένα αδέλφια της. Η Τζάγια και ο Τόμας είναι πια ζευγάρι, ενώ ο Γκόγιο και η Μπελίντα αλλάζουν σπίτι και ζουν ευτυχισμένοι μαζί. Ο Τζερόμ εκπληρώνει το όνειρό του και γίνεται προπονητής της ομάδας νέων στην Α’ κατηγορία.

ba50b6bf1fe4375f68eeac8601626a67 pokojowka_na_manhattanie_odc_163_580x0_rozmiar-niestandardowy

Όσο για τους πρωταγωνιστές της ιστορίας, αποφασίζουν να βάλουν βέρα στο δεξί. Η Μαρίσα και ο Κριστόβαλ έζησαν το δικό τους παραμύθι, που μπορεί να είχε πολλές κακές μάγισσες, είχε όμως και  happy end.

Μπες | Δες το φινάλε της μεγάλης λατινοαμερικάνικης επιτυχίας
ΜΙΑ ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΝΧΑΤΑΝ”, μόνο στο iLoveTV!

iLoveTV Logo
…και καλή θέαση!
facebook
 Like us!
iTunesArtwork@2x small
Μπες | Δες τα trailers!