LA REINA DEL SUR – ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΝΑΛΕ

H ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΕΦΤΑΣΕ ΓΙΑ ΤΗ “ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ”!

Κατάφερε να κατακτήσει τον κόσμο των αντρών και να γίνει η «Η κυρία της κοκαΐνης»! Τώρα έφτασε η στιγμή, η Τερέζα Μεντόζα, να πάρει την εκδίκηση της.
Μη χάσεις αύριο το συναρπαστικό φινάλε της σειράς!

La reina 1

Η Τερέζα βρίσκεται αντιμέτωπη με τον άνθρωπο που σκότωσε τον μοναδικό άντρα που αγάπησε στη ζωή της. Ο Εμιλιάνο της ζητά χάρη να τον αφήσει να γίνει Πρόεδρος, αλλά εκείνη δεν είναι διατεθειμένη να τον συγχωρήσει. Θα πληρώσει για το κακό που έκανε σε αυτήν και σε τόσους άλλους ανθρώπους και μάλιστα με το χειρότερο τρόπο!

La reina 2
La reina 6 La reina 5

Όταν ξεκίνησαν όλα η Τερέζα ήταν μια γυναίκα χωρίς φιλοδοξίες, ο θάνατος του αγαπημένου της, όμως, την ανάγκασε να μπει σε ένα βρόμικο κόσμο, εκεί που επιβιώνουν μόνο οι σκληροί. Πέρασε πολλά, άντεξε πολλά, με στόχο να πάρει εκδίκηση.

La reina 7ALa reina 3

Στο φινάλε της σειράς έχει αυτή την τελευταίο λόγο… Θα γίνουν άραγε όλα όπως τα έχει σχεδιάσει;

Μη χάσεις αύριο το τελευταίο επεισόδιο της μεγάλης λατινοαμερικάνικης επιτυχίας
“LA REINA DEL SUR”!

 Συντονίσου στο iLoveTV! Σε περιμένουν σύντομα πολλές ακόμα μεγάλες επιτυχίες!

iLoveTV Logo
…και καλή θέαση!
facebook
 Like us!
iTunesArtwork@2x small
Μπες | Δες τα trailers!

ΜΕ ΤΟ iLoveTV ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ!

Μεγάλη έκπληξη επιφύλαξε για τους συνδρομητές του το iLoveTV, εξασφαλίζοντας καινούρια επεισόδια της σειράς KARADAYI προτού αυτά προβληθούν στην τηλεόραση.

Karadayi 0c Karadayi 0b

Καθώς η τηλεοπτική προβολή του 2ου Κύκλου της δημοφιλούς σειράς περιλαμβάνει πέντε καθημερινά επεισόδια, το iLoveTV εξασφάλισε και δημοσιεύει αυτή την εβδομάδα πέντε καινούρια επεισόδια της σειράς αντί για δύο.

Karadayi 3Έτσι, αύριο, Σάββατο 12 Ιουλίου θα δημοσιευτούν τα επεισόδια 142 και 143, την Κυριακή 13 Ιουλίου θα δημοσιευτούν τα επεισόδια 144 και 145, ενώ την Παρασκευή 18 Ιουλίου θα δημοσιευτεί το επεισόδιο 146.

Με το iLoveTV οι ευχάριστες εκπλήξεις δεν σταματούν ποτέ!

Μπες | Δες τα καινούρια επεισόδια της αγαπημένης σου σειράς
“KARADAYI” μόνο στο iLoveTV!

Πάτησε εδώ για να δεις το αναλυτικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα δημοσίευσης των νέων επεισοδίων της σειράς.

iLoveTV Logo
…και καλή θέαση!
facebook
Like us!
iTunesArtwork@2x small
Μπες | Δες τα trailers!

ΤΟ iLoveTV ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΝΤΟΥ!

Εσύ αποφασίζεις πού και πώς θα δεις τις αγαπημένες σου σειρές στο iLoveTV!

 • Στον υπολογιστή: Αρκεί να έχεις σύνδεση στο Internet, με οποιοδήποτε πάροχο.
 • Στην τηλεόραση: Οι περισσότερες σύγχρονες τηλεοράσεις διαθέτουν θύρα HDMI. Αρκεί να συνδέσεις την αντίστοιχη θύρα του υπολογιστή σου με αυτήν της τηλεόρασης σου για να δεις τις αγαπημένες σου σειρές και στη μικρή οθόνη! Πάτησε εδώ για να δεις πώς θα συνδέσεις τον υπολογιστή με την τηλεόρασή σου.
 • Σε πέντε υπολογιστές: Κάθε συνδρομητής της υπηρεσίας iLoveTV έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί τον ίδιο λογαριασμό μέχρι και σε πέντε διαφορετικούς υπολογιστές! Δεν είναι όμως δυνατή η ταυτόχρονη θέαση σε περισσότερους από έναν υπολογιστές.
 • Με ασύρματη σύνδεση στο Internet (Wi-Fi): Αρκεί η πραγματική ταχύτητα σύνδεσης να είναι ίση ή μεγαλύτερη από 2Mbps.
 • Στο ταξίδι: Δες τις αγαπημένες σου σειρές στο εξοχικό, στο ξενοδοχείο, όπου κι αν βρίσκεσαι! Αρκεί να έχεις σταθερή σύνδεση στο Internet και να συνδεθείς με το λογαριασμό σου από ένα πρόγραμμα πλοήγησης (browser). Μόνο στο εξωτερικό δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στην υπηρεσία.

To iLoveTV παίζει παντού! Mην κάθεσαι λεπτό! Μπες, δες!

Πάτησε εδώ για να δεις το αναλυτικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα δημοσίευσης των νέων επεισοδίων.

iLoveTV Logo
…και καλή θέαση!

facebook
Like us!

iTunesArtwork@2x small
Μπες, δες τα trailers των σειρών!

ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ»;

Το μήνυμα αυτό εμφανίζεται όταν για κάποιο λόγο γίνει διακοπή της σύνδεσής σας στο διαδίκτυο (Internet).

Μετά την ΕΙΣΟΔΟ σας, το σύστημα θα διατηρήσει τη σύνδεσή σας ενεργή (logged on) για 15 λεπτά από την τηλευταία αλληλεπίδρασή σας με την υπηρεσία, εφόσον δηλαδή δεν ανοίξετε κάποια καινούρια σελίδα, βίντεο ή σύνδεσμο στο iLoveTV.

Με τη διακοπή της σύνδεσής σας στο Internet, το σύστημα δεν σας αποσυνδέει από την υπηρεσία και θα θεωρεί ότι είστε συνδεδεμένοι για τα επόμενα 15 λεπτά. Αυτός είναι και ο λόγος που εμφανίζεται το παραπάνω μήνυμα όταν επιχειρήσετε να ξανασυνδεθείτε αμέσως.

Μόλις παρέλθουν τα 15 λεπτά, θα μπορείτε να ξανασυνδεθείτε κάνοντας νέα ΕΙΣΟΔΟ στο σύστημα από την αρχική σελίδα.

Εάν η σύνδεση σας στο Internet διακόπτεται συχνά, υπάρχει περίπτωση η ονομαστική ταχύτητα σύνδεσης στο διαδίκτυο που έχετε να είναι διαφορετική από αυτή που λαμβάνετε τελικά. Οι αιτίες μπορεί να είναι πολλές, όπως για παράδειγμα η χαμηλότερη ταχύτητα σύνδεσης του modem, το «μπούκωμα» της γραμμής Internet εξαιτίας των πολλών ταυτόχρονων χρηστών στην περιοχή σας, η μεγάλη απόσταση της δικής σας τηλεφωνικής γραμμής από το κουτί σύνδεσης του τηλεφωνικού κέντρου του παρόχου της περιοχής σας, η συνδεσμολογία και η καλωδίωση του σπιτιού σας κ.ά.

Συστήνουμε να κάνετε έναν έλεγχο μετρώντας την πραγματική απόδοση της σύνδεσής σας, χρησιμοποιώντας π.χ. το www.speedtest.net. Μόλις ο έλεγχος ολοκληρωθεί, συγκρίνετε τα αποτελέσματα με τις προϋποθέσεις του συστήματος. Εάν η πραγματική ταχύτητα της σύνδεσής σας είναι μικρότερη από 2Mbps, τότε η ποιότητα της εικόνας που λαμβάνετε θα είναι σίγουρα χαμηλή.

Σε διαφορετική περίπτωση, δοκιμάστε ένα από τα παρακάτω:

 • Κάντε επανεκκίνηση του modem, κλείνοντας τον διακόπτη για μερικά δευτερόλεπτα και ξανανοίγοντάς τον.
 • Εάν έχετε ασύρματη σύνδεση, χρησιμοποιήστε καλώδιο δικτύου για να συνδέσετε τον υπολογιστή σας με το modem.
 • Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν άλλες συσκευές συνδεδεμένες στο δίκτυο που «κατεβάζουν» αρχεία ή αποσυνδέστε τις.
 • Ανατρέξτε στο εγχειρίδιο του modem ή στις οδηγίες του κατασκευαστή για να ελέγξετε τις ρυθμίσεις.
 • Επικοινωνήστε με τον πάροχο της σύνδεσής σας στο Internet για να αναζητήσετε τρόπους βελτίωσης της ταχύτητας της σύνδεσής σας.

5 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΟ iLoveTV

Για την καλύτερη δυνατή εμπειρία θέασης με το iLoveTV:

 1. Εκμεταλλευτείτε τη ΔΩΡΕΑΝ χρήση της υπηρεσίας.
 2. Κρατάτε ενημερωμένο το λογισμικό του υπολογιστή σας με την τελευταία επίσημη έκδοση. Ενεργοποιήστε τα cookies και την JavaScript κι εγκαταστήστε την τελευταία έκδοση του Adobe Flash Player.
 3. Κάντε έναν έλεγχο μετρώντας την πραγματική απόδοση της σύνδεσης σας, χρησιμοποιώντας π.χ. το www.speedtest.net. Η ελάχιστη ταχύτητα σύνδεσης στο Internet που απαιτείται είναι 2Μbps.
 4. Γίνετε συνδρομητής για να έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε εκατοντάδες επεισόδια των πιο δημοφιλών τηλεοπτικών σειρών, τα οποία θα παρακολουθείτε όποτε θέλετε, για όσο θέλετε,  όπου κι αν βρίσκεστε, χωρίς διακοπές για διαφημίσεις!
 5. Παρακολουθήστε το iLoveTV στην τηλεόραση σας, συνδέοντάς την με τον υπολογιστή σας μέσω της θύρας HDMI. Πατήστε εδώ για να δείτε το σχετικό βίντεο με τις οδηγίες σύνδεσης του υπολογιστή με την τηλεόρασή σας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΟΥ;

PAYZONEΜπορείτε να πληρώσετε τη μηνιαία συνδρομή σας:

 • είτε μέσω της πιστωτικής κάρτας σας (εφάπαξ μηνιαία χρέωση)
 • είτε με Κάρτα Προπληρωμένου Χρόνου iLoveTV που μπορείτε να προμηθευτείτε από το κοντινότερο περίπτερο ή άλλο σημείο λιανικής πώλησης (όπως π.χ. σημεία πώλησης χρόνου κινητής τηλεφωνίας).

Πατήστε εδώ για να δείτε το σχετικό βίντεο με τις οδηγίες για την εγγραφή σας.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ iLoveTV ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Εγγραφείτε τώρα και αποκτήστε πρόσβαση στο περιεχόμενο του iLoveTV. Θα έχετε μια εβδομάδα στη διάθεση σας για να απολαύσετε εντελώς δωρεάν έως και 5 ώρες θέασης όποιων επεισοδίων θέλετε απ’ όλες τις διαθέσιμες τηλεοπτικές σειρές.

Πώς; Είναι απλό:

 1. Πηγαίνετε στη σελίδα www.ilovetv.gr.
 2. Πατήστε Εγγραφή στο πάνω μέρος της σελίδας και δημιουργήστε τον λογαριασμό σας.
 3. Επαληθεύστε τη διεύθυνση e-mail που ορίσατε, ακολουθώντας το σύνδεσμο στο ηλεκτρονικό μήνυμα που θα λάβετε (ελέγξτε μήπως το μήνυμα έχει παραδοθεί στη θυρίδα «Ανεπιθύμητης Αλληλογραφίας/Spam» και αποχαρακτηρίστε το).
 4. Η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος έχει ενεργοποιηθεί αυτόματα, χωρίς καμία χρέωση δική σας. Εάν επιθυμείτε μπορείτε να γίνετε απευθείας συνδρομητής/συνδρομήτρια.

Σας άρεσε και θέλετε κι άλλο;
Εάν θέλετε να συνεχίσετε να βλέπετε όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο iLoveTV, όπου και όποτε θέλετε και για όσο θέλετε, επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής της συνδρομής που σας εξυπηρετεί.

 • Συνδεθείτε πατώντας Είσοδος, πηγαίνετε στο Περισσότερα, Ο Λογαριασμός μου και επιλέξτε τη συνδρομή σας στα Στοιχεία Συνδρομής.
 • Εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία (κωδικό PIN Προπληρωμένης Κάρτας iLoveTV ή τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας σας) στα αντίστοιχα πεδία.
 • Είστε έτοιμοι!

Πατήστε εδώ για να δείτε το σχετικό βίντεο με τις οδηγίες για την εγγραφή σας.

Δείτε ό,τι και για όσο σας αρέσει!
Φτιάξτε το δικό σας πρόγραμμα με τις αγαπημένες σας σειρές!
Δείτε όσο θέλετε, όποτε θέλετε, όπου θέλετε και χωρίς διακοπές για διαφημίσεις!
Δοκιμάστε τώρα το iLoveTV και απολαύστε τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες στην οθόνη του υπολογιστή σας!